Saturday, 4 February 2012

COMMON SENSE.

aku dgr cerita form 1 x suke common sense-.-
perkataan yg slalu digunekn pada para srikandi.i LIKE BESAR that word
die mcm membimbing kami ke arah kemajuan hidup berdikari :D
form 1 hoki byk kali aku buat meeting,but atleast aku x mrh sgt-.-
but aku pelik ah,kalau kite mrh,kene jaki,kalau x marah kene pijak kepala.mane yg aku nk pilih?
nk dieorg lagi ok ke lagi teruk.but aku ikut je ape AJK form 2 iaitu aummil punye decision-.-
but dulu aku bulan FEBRUARI dh tahu dh kene buat ape.xlah tercengang x kutip ball-.-
hurm..dormate aku form 1 nie plak,die gaduh dgn dormate aku form 1 lagi sorg,smpai seniors form 4 and form 3 lain trpksa menolong menyelesaikan hal deorg..
then die ckp
"kite boleh maafkan die but akak seniors jgnlah gune perkataan COMMON SENSE-.-"
form 1 aku still x tahu mcm mane nk tegang bed,shoesing mcm ape==''
but nnti kalau still x fhm maybe aku buat KKELAS TAMBAHAN-.-
dieorg patut GLAD yg seniors this year baik ==
ergh.aku hrp korg brubah,but still geram form * point f2 buat bnda tu,padehal actually dieorg nk point frm 1.but accept the fate-.-
yelaa..kiteorg x tgor dieorg sgt..smpai x smpai hati tgor dieorg selempang MASA MAKAN==
jeling aku buat muke kt aku..pfft-.-
but aku bnci stalkers yg over..adelah sorg form 1 nie admirors aku.die masuk semua CLUB,UNIT BERUNIFORM,but accept game je x..sbb die x berani masuk HOKIXD
bile aku lalu depan die je,mesti ade kwn die,BATUK*batuk yg sengaja==
then ade form 1 nie baruah kt aku.
"AKAK,akak nk tahu x budak tu kn akak,mane akak pergi mesti die akn ckp,lalu situ lahh"
aku mcm OH YEKE.patut lah setiap hari aku jumpe die je==
but aku berhasrat nk tukar masuk KADET BOMBAXD
PANDU PUTERI RAMAI SANGAT-.-''
klas 3 J pon penoh mase meeting..urgh-.-
dhlaa..kalau aku cerita psl die,,muke die akn ku bayangi di hati wa and my mind-.-
boi

No comments:

Post a Comment

FFFFFUUUUUUUU  - Rage Face Comics